Дела срещу монополисти

Имате нужда от добър адвокат в София, с опит в делата срещу Топлофикация, ВиК дружества, Банки и кредитни институции, мобилни оператори?

Адвокат срещу монополисти в София

С какво може да сме Ви полезни, когато сте изправени срещу несправедливост, която заплашва да ви причини вреди?

Какви стъпки трябва да предприемете, когато сте заплашени да бъдете осъдени за хиляди левове, по фактури, по които смятате че не дължите?

Какво да предприемете, ако Ви търсят за задължение, което отдавна е погасено по давност?

Как да се защитите, ако банката е на път да продаде единственото Ви жилище, като се позовава на неравноправна клауза от потребителския Ви договор ?

В отделните менюта ще откриете част от нашите правни услуги, които предлагаме, както и подробни изложение на някои от често срещаните в практиката на кантората ни проблеми.

Какво предлагаме ние и какво можем да направим по повод Вашия казус, а да Ви защитим ефективно както в съда, така и извън него?

Първият и най-важен съвет от нас е – Потърсете ни своевременно!

Потърсете добър адвокат преди да подпишете договора или споразумението, преди да станете поръчители или солидарни длъжници.

Потърсете добър адвокат преди заплатите на дружеството или на колекторската фирма, сума, която смятате, че не дължите, само защото Ви заплашват и Ви пращат покани, в които Ви информират, че ще предприемат съдебни действия или ще Ви „дадат на ЧСИ“.

Потърсете незабавно добър адвокат, когато получите призовка от съда или съобщение от частен или държавен съдебен изпълнител.

Свържете се незабавно с опитен адвокат, в случай че са наложили запор върху минималното Ви трудово възнаграждение, пенсия или издръжката, която получавате за децата Ви!

След като се свържете с нас, ние ще Ви поканим на среща в кантората ни където ще изслушаме Вашия проблем и ще Ви даден компетентни и полезни правни съвети. Навременната правна помощ от препоръчан и опитен адвокат, ще облекчи положението Ви и Вие ще знаете, че казусът Ви е в сигурни ръце.

Когато това е възможно, ще поемем случая Ви, изцяло и Вие няма да имате никакъв ангажимент с движението по делата Ви.

Споделеното с нас, по време на консултация, никога не напуска стените на кантората, като за това гарантираме с поемането на взаимно и безсрочно задължение за 100% конфиденциалност на разговорите!

ВАЖНО!

Преди да поемем Вашия казус, задължително извършваме консултация. Винаги залагаме на личния контакт и детайлно запознаване с проблема Ви, включително и с документите, касаещи проблема Ви! Затова Ви каним на устна консултация, в удобен за Вас ден и час, в нашата кантора. В редки случаи, когато сте от друг град или живеете извън България, предлагаме консултации по телефон.

След извършване на консултацията, Вие ще имате цялата необходима информация, за да вземете решение какво да предприемете и дали ще ползвате нашите услуги.

  • Ако следва да се предприемат съдебни или извънсъдебни действия, личната среща ще Ви помогне да ни се доверите.

  • На консултацията ще Ви запознаем с мерките, които следва да предприемете, за да опазите Вашите интереси и имущество. Ще Ви информираме какво ще струва за Вас, един съдебен процес, включително държавни такси, адвокатски хонорари, депозити за вещи лица и пр.

Не оставяйте несправедливостта да победи и се доверете на експертната помощ на професионализма на доказан и препоръчван адвокат, с дългогодишен опит в делата срещу монополни дружества, банки и кредитори.

За контакти тук!

Свържете се с нас!