Иван Краев

i-kraev

Сътрудник на кантората от 2015г. Иван Краев-завършил 1999г. Академията на МВР, магистър по специалността „Право” и магистър по специалността „Финанси”. Заемал поста „експерт” в служба „Миграция” към ДНС „Полиция”.

Подпомага дейността на правната кантора в областта на всички въпроси относно миграционното и бежанско право, включително придобиване на удостоверения за временно и постоянно пребиваване, визи, учредяване на търговски представителства в България от чужденци, придобиване на българско гражданство на чуждестранни граждани и граждани на Европейския съюз.

Управител е на фирма „Ви Ар Ес” ЕООД, чиято основна дейност е възстановяване на ДДС от Европейски съюз и страните извън него. Поддържа екип от специалисти с опит в областта и винаги актуална информация за промените в законодателството на ДДС в ЕС. Ако вашата фирма е регистрирана в България, със сигурност можете да възстановите ДДС от всяка държава членка на Европейския съюз, както и от страните извън него като Канада, Исландия, Македония, Швейцария, Норвегия, Хърватия, Корея.

Експерт с дългогодишен опит в областта на застрахователното право, като над 12 години е заемал длъжността мениджър в едни от най-големите застрахователни компании в България и Европа, като ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА” „ПРОВИДЕНТ ФАЙНЕНШЪЛ БЪЛГАРИЯ” ЕООД и др.

Свържете се с нас!